Skip

5 gode grunde til at sponsore Esporten

Hvorfor skal din virksomhed sponsorer din lokale esportsforening? Esporten er i vækst, og derfor begynder flere og flere virksomheder at vise interesse i Esporten, både igennem direkte salg, men især igennem sponsorater som har en stadig voksende værdi for virksomhederne. Derfor kommer her 5 grunde til at sponsorer Esporten.

 


Øget kendskab i dit lokalområde.

At støtte en lokal forening vil, for en lokal virksomhed, næsten altid være en god idé, da det øger kendskabet i det lokale. Men ikke blot øger det - det giver også en goodwill blandt de lokale. Forskningen viser med alt tydelighed at kunder er mere tilbøjelige til at købe hos virksomheder de ved støtter lokale foreninger.

Hjælp til de nye foreninger

Esporten kommer til at blive stor - meget stor! Derfor er det også vigtigt at vi i Danmark for skabt et stort frivilligt foreningsliv, som kan skabe fremtidens store Esportsspillere. Foreningslivet har skabt store aktører i andre sportsgrene, som f.eks. Christian Eriksen, Viktor Akselsen, Jonas Vingegaard og mange flere. Alle er fra barns ben skabt ud af et frivilligt foreningsliv. Danske elite esportsudøvere er i forvejen på et absolut topniveau - men skal vi beholde den position, så kræver det stærke foreninger - og stærke foreninger kræver et godt samarbejde med sponsorer. Det ved foreningerne godt - og de er villige til at give jer god valuta for pengene - eksempelvis er det nemt (og relativt billigt) at få en plads på klubtrøjerne. Det er netop det vi i Esportoutfit hjælper med, og derfor ser vi hvor tydeligt jeres logoer står frem, og hvor meget opmærksom I får ved et Esportssponsorat.

Mange branding muligheder

Det fede ved at Esporten er ny, er at de aktive er meget kreative ift. at få jeres logo ud. Det kan være på tøjet, som nævnt evenfor, men det kan også være logoer på deres online streaming (Der hvor man følger Esportskampene). Det kan også være på bannere, når man er ude til de større events. Der er mange muligheder, og som aktiv spiller i esportsmiljøet, så har jeg oplevet at de forskellige foreninger, ikke blot er utroligt dygtige, men også ufatteligt stolte over at der findes virksomheder der vil sponsorer dem - derfor vil de også gå den ekstra mil for at give jer fuld valuta for pengene!

Stor valuta på længere sponsorater

Som du sikker allerede ved, eller måske har læst dig frem til i min tekst her, så er der en enorm vækst i esporten. Omsætning

Hvis vi bare kigger på udviklingen i sponsorater, så er udbetalingen af præmiepenge 20 gange så stort i 2018 sammenlignet med 2010. Det ser vi nedenfor I vækstfondens markedsanalyse af Esporten. Men hvad betyder det? Det viser at der er et enormt vækstpotentiale i Esporten. Og det betyder at et sponsorat lavet idag, kan være markant mere være imorgen og i overmorgen. Det er helt unik ved Esport - og det gør Esporten markant mere attraktiv at sponsorer i en længere periode end alle andre sportsgrene.https://vf.dk/media/1790/markedsanalyse-esport.pdf

Store spillere er allerede sponsorer i Esport

De store virksomheder allerede fået øjnene op for Esporten. Internationale virksomheder som Coca Cola, Toyota og Intel, men også større Danske virksomheder som eksempelvis Hungry, Elgiganten og mange mange flere. De gør det naturligvis fordi der er fremtid i  Esport. Sponsorerne vil hjælpe Esporten frem, men ser også at der er god business i Esport. Det kan der naturligvis også være for dig.!

Din kurv

Din kurv er tom.